Send oss en forespørsel

Varmeløsninger nybygg

Arkel Innlandet AS leverer elektriske varmeløsninger for oppvarming av alle typer rom i nye bygg. Vi tilbyr også produkter for bruk til utvendig snøsmelting av trapper, takrenner etc.


Gulvvarme

Varmeløsninger kabler uteI nye bygg kan man allerede i planleggingsfasen bestemme i hvilke rom det skal være gulvvarme. Dette gir en unik mulighet til å skreddersy varmegulvet for optimal komfort og effektiv energibruk. Det er ikke nødvendig å ta de samme hensyn til gulvets byggehøyde, terskelhøyde osv. som ved rehabilitering. Vi tilbyr to type gulvvarmeløsninger: Varmekabler og varmefolie.


Utendørs varmekabelanlegg

Varmeløsninger kabler ute snøFrosne takrenner og nedløpsrør, istapper som henger ned fra takskjegget, isete trappetrinn, gangarealer og veier, keramiske fliser og stein som sprekker er noen av problemene som må håndteres i løpet av vinteren. Du kan bli kvitt alle vinterens problemer og utfordringer ved å installere varmesystemer på taket og i bakken. Varmesystemene er fullautomatiske så du trenger ikke tenke på noe.


Terrassevarme

TerassevarmerI forbindelse med planleggingen av ny bolig eller hytte er det smart å tenke på hvor på kloden vi bor og at sommeren som oftes ikke blir slik en hadde håpen med tanke på været. De fleste av oss drømmer om lange fine sommerkvelder på terrassen eller balkongen. Ulempen med å bo så langt nord er at det til tider kan virke som om vår og høst glir over i hverandre og at sommeren aldri kom på besøk.

Med en terrassevarmer får du gir behagelig varme året rundt på terrasser, balkonger og uterestauranter.


Panelovner

PanelovnerEr du opptatt av miljø, sikkerhet og design? Her er fire gode grunner til å velge panelovn.

  1. Panelovner er miljøvennlige og energioptimale. En moderne panelovn med termostat sørger for at ovnen bare gir fra seg den varmemengden som er nødvendig for å oppnå ønsket varme. Dermed sløser du verken med energi eller energikostnader.
  2. Panelovner er trygge. Nye ovner er utstyrt med en funksjon som kobler ut strømmen til ovnen hvis den blir for varm, for eksempel hvis den blir tildekket. De har også lav overflatetemperatur, så det er liten fare for å brenne seg både for liten og stor.
  3. Panelovner er lekre! Nye moderne panelovner er tidsriktige og elegante, og gir et løft til ethvert interiør.
  4. Panelovner er rimelige i innkjøp og lette å montere.
  5. Har du gamle panelovner? Ved å bytte til nye kan du spare opptil 30 prosent på strømregningen

Luft-til-luft varmepumper

Luft til luft varmepumperEn varmepumpe er en investering du gjør for å spare strøm i mange år. Derfor må du velge det merket som gir maksimal strømsparing gjennom hele fyringssesongen. Velger du Arkel Innlandet AS som din varmepumpeleverandør får du en varmepumpe fra Toshiba. Toshiba er et kvalitetsprodukt som har lang tilstedeværelse i det norske markedet. Det er ingen tilfeldighet at Toshiba har “Best i det lange løp” som sitt slagord.